Sunday 13 September 2009

To phish or not to phish


Este a doua oara cand imi apare acest mesaj pe Gmail:

Hey, this is important. If you ever lose access to your account, you can send password reset info to george.popescu@cyberculture.ro


Pe tipul in cauza nu il cunosc. (Stiu doar de cyberculture, dar asta e alta mancare de fasole). Nici legatura lui cu al meu cont pe Gmail nu o banuiesc. Desigur, inca nu-l cunosc foarte bine pe ITu, probabil suntem ceva mai mult decat amici, dar... Sa nu banuiesc un phishing mic aici?

Saturday 5 September 2009

Grand Spoof 2009

Acestea sunt cele doua spoof-uri pe care le-am inscris in concursul Grand Spoof 2009, din cadrul festivalului de publicitate neconventionala ADfel.

Despre cei care au ajuns in finala (si cu ce), dar si despre cei care au castigat concursul (si cu ce) o sa vorbesc alta data. Acum pur si simplu nu am chef. Mi-au lasat un gust de ciocolata prea neagra si un miros putin intepator, acel miros de care te izbesti dupa ce treci de imaginea glamour care incojoara publicitatea romaneasca si ajungi sa simti lucrurile din interior.

Vreau doar sa le multumesc celor cu care am lucrat, sunt foarte mandru de ei si de tot ceea ce am realizat intr-un timp foarte foarte scurt. Mi-a placut foarte mult cum am lucrat in echipa si sper ca aceeasi daruire si implicare sa o gasesc in orice alt proiect pe care il voi lucra de acum incolo.


Echipa se prezinta astfel:


Actori:
Alexandru Mihalache
Ana Maria Croitoru
Adina Apostol
Sorin Dobrin
Sabina Varga


Copywriter:
Razvan Rosculet

Creative input:
Maya Angelou

Production:
VIra Films
virafilms.com

Multumiri, de asemenea, lui Vlad Rasuceanu, care m-a ajutat cu executia logo-ului, dar si tuturor celor care ne-au pus la dispozitie locatiile in care am filmat.








La final, cateva imagini de la filmarile celui de-al doilea spot, "Biroul".