Wednesday 16 May 2007

Pentru oamenii care au licenta...

In padure...Iepurashul cu laptopul in fata vizuinii scria de zor la licenta. Trece vulpea: "Iepuras, despre ce scrii tu la licenta?". Iepurasul: "Despre cum iepurasii mananca vulpi". Vulpea se tavaleste pe jos de ras: "Hai nu! Fii serios!!!", iepurasul: "Bine, hai in vizuina sa iti arat!". Dupa 2 minute iese iepurasul, isi sufleca mainine, si se pune din nou pe scris.

Trece lupul: "Iepuras, despre ce scrii tu la licenta?". Iepurasul: "Despre cum iepurasii mananca lupi". Lupul pe jos de ras: "Fii serios, ma! Esti nebun? Hai zi pe bune...". Iepurasul: "Bine, hai in vizuina sa iti arat!". Dupa 2 minute iese iepurasul linistit din vizuina si se pune din nou la laptop.

Trece ursul: "Iepuras, despre ce scrii tu la licenta?". Iepurasul: "Despre cum iepurasii mananca ursi". Ursul: "Hahaha!!! Ti-ai gasit!! Cine? Iepurasii sa manance ursi?". Iepurasul: "Bine, hai in vizuina sa iti arat!". Dupa 2 minute iese iepurasul din vizuina, se pune la laptop si continua sa scrie.

Camera se intoarce...incet-incet...se arata vizuina...intra in vizuina....o blana de vulpe....niste osciora de lup si un pic de coada...ceva ce pare a fi blana unui urs...Langa ele un leu, stand impunator.

Concluzia: nu conteza ce tema ai la licenta, conteaza pe cine ai coordonator!

1 comment:

Dănu said...

Drat, si eu care am renuntat la Theodor Melescanu.....