Friday 24 August 2007

Spala-te!

Subiectiv propune o campanie de responsabilizare a celor care folosesc transportul in comun si au uitat sa foloseasca macar putina apa si sapun inainte de a pleca de acasa. Detalii aici!



Pe caldurile astea e genocid. In nici un caz sa nu somezi vreun asemenea cetatean cu "Mainile sus!" ca te-ai ras! Pentru ca oricum cei de la Primarie, "baietii destepti", niste romani care "se descurca" au decis sa cumpere frumoasele autobuze Mercedes fara aer conditionat, ca iese mai ieftin si ce mai ramane se duce in vreun "fond de drum" nu? Ca doar ale lor masinute beneficiaza din plin de climatizare, iar contribuabilul care circula cu RATB-ul sa stranga si el din dinti, ce mama ei de tranzitie!?! Ca daca nu te doboara caldura sau mirosurile sau inghesuiala, macar toate la un loc, sa vezi si tu bai miticule ca sardelele nu se fac asa usor!

De parca doar in RATB e nenorocire! Pai e de ajuns sa stai la orice coada vara, ca daca te simti norocos (ca ai calcat in ceva moale cand ai plecat de acasa) dai peste un individ din categoria de mai sus asteptand nerabdator (si ce se intampla cand se agita preaaa tare?!) sa ii vina si lui randul.

Hai ca m-am cam enervat... Sa inchei pe un ton mai vesel. Toata povestea asta mi-a adus aminte de un banc. Circula acum ceva vreme pe internet:


Iti place sa fii mangaiat? Sa fii atins si sa fii pipait? Si... sa fii incins? Iti place respiratia celuilalt langa urechea ta? Sa iti respire pe gat sau pe fata? Iti place sa incerci pozitii noi? Sa incepi rece si sa sfarsesti cald si transpirat?... Ia RATB-ul!

3 comments:

Alexandra Tomas said...

Mare adevar graiesti. Pentru asta exista un mic remediu. NU prea diferit dar conteaza: Metrorex. Parca e ceva mai racoare. Acum, fiecare cu drumul lui;))

The writer said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Metrorex-ul rullz in comparatie cu RATB-ul !!!Am colegi care in fiecare zi mai au cate o experienta traumatizanta de impartasit din timpul mersului cu RATB-ul...Another day, another adventure! RATB! :))