Wednesday 4 March 2009

Motz Art

Alaturi de autobuzul 780 pe relatia Gara de Nord - Aeroportul "Henri Coanda", vom avea de azi si un tren care va conecta cea mai mare gara din capitala cu principalul aeroport.

Mie imi pare ca incepe sa se miste si transportul public bucurestean, intr-un final. Daca o sa se dea drumul si la transportul de noapte si se va demara proiectul Tren Urban pentru Bucuresti, o sa fim cu cateva statii mai aproape de capitalele civilizate ale lumii.

18 perechi de trenuri (cu numele de "Henri Coanda Expres") vor circula pe ruta Bucureşti-Triaj-Chitila-Mogoşoaia- Baloteşti, iar distanţa va fi parcursă în 40-45 de minute. Primul tren va pleca la 5.15, iar ultimul la 23.23. Odata ajuns trenul in statia "Aeroport", calatorii vor fi transportati pana la terminalele din aeroport cu autobuze speciale.

Acum vine partea interesanta. Iata ce citesc in articolul din Evenimentul Zilei:
Preţul biletelor, de 6 lei, include şi transportul cu autobuzul. Pensionarii, elevii, studenţii şi locuitorii din Munţii Apuseni (moţii) vor avea reducere de 50%, iar copiii sub 5 ani circulă gratis.

Aici m-am pierdut. Poate imi explicati voi. Nu ca as vedea ceva rau in asta, dar de unde pana unde? S-au gandit sa compenseze cumva zecile ani de transport cu mocanita?

1 comment:

Anonymous said...

prea tare asta cu locuitorii din muntii Apuseni, dar tipica pentru aceasta simpatica societate