Tuesday, 22 December 2015

André Rieu anunță un nou concert la București în 2016

Se vede treaba că André Rieu s-a îndrăgostit de România. După recent lansatul DVD Live în București, unde puteți revedea imagini din seria concertelor susține de celebrul violonist și compozitor în vara lui 2015, Rieu face o bucurie fanilor români înaintea sărbătorilor de iarnă, anunțând un nou concert în 2016.

Pe data de 11 iunie 2016, începând cu ora 20.30, André Rieu va susține alături de Orchestra Johann Strauss un concert în Piața Revoluției, Centrul Universului, așa cum i-a plăcut să o numească. Din experiența verii trecute, este foarte posibil ca cererea mare de bilete să ducă extinderea programului inițial cu mai multe concerte care să se întindă pe câteva seri consecutive.

Biletele s-au pus în vânzare de astăzi, 22.12.2015, de la ora 10:00, în rețeaua Eventim – în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Carturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online pe www.eventim.ro. Prețurile variază în funcție de categoria de loc, între 160 și 800 lei, la care se adaugă taxele de prelucrare.


No comments: