Sunday, 8 July 2007

Silent DiscoInventat de veteranii scenei disco olandeze, fenomenul Silent Disco propune un nou stil de petrecere, care castiga din ce in ce mai multa notorietate in Europa. Conceptul implica doi DJ si
casti wireless pentru fiecare participant. Cei doi DJ mixeaza simultan pe stiluri de muzica diferite, iar participantii pot selecta stilul preferat cu ajutorul castilor dotate, fiecare, cu doua canale separate.


Silent Disco este o petrecere in liniste: muzica poate fi ascultata doar de cei care poarta casti audio wireless, ceilalti privind amuzati de pe margine cum lumea danseaza si fredoneaza de zor. Si mai distractiv pentru “spectatori” e faptul ca muzica poate fi pusa de mai multi DJ, iar participantii aleg ce vor sa asculte, sa danseze si sa cante: dance, disco, pop, salsa, house! Anul trecut, mai mult de 150.000 de oameni au participat la peste 250 de evenimente Silent Disco, sustinute in toata lumea, inclusiv in cadrul celor mai tari festivaluri din Europa, Asia, Australia si America de Nord! Participantii descriu experienta party-urilor drept “suprarealista” si “fantastica”: mii de oameni dansand pe ritmuri numai de ei stiute! Sute de petrecareti care murmura ceea ce aud in casti. O nebunie!


Primele doua evenimente Silent Disco din Romania au avut loc pe 17, respectiv 18 noiembrie, in Bucuresti, in cadrul unor petreceri private. Cel mai recent a fost la B'estival.*info: b'estival si feederP.S. Ma gandeam, ma tineti minte reuniunile din generala nu? Cand existau mereu timizi care se uitau de pe margine la cei care dansau... Cum ar fi sa vezi un astfel de timid la un Silent Disco Party, uitandu-se la cei de pe ring, dar avand si el, bineinteles, castile wireless pe urechi? :)

1 comment:

Rodrigo said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).