Saturday 16 June 2007

Olimpiadele Comunicarii 2007

Iaca s-a terminat de vreo doua saptamani deja si editia 2007 a Olimpiadelor Comunicarii. Cu regrete destul de mari ca nu am avut timp sa particip anul asta (parca ramasese ceva neterminat dupa ce am fost finalisti la Advertising anul trecut - 12 out of 121).

Asa ca am mers la Palatul Parlamentului cu o oarecare nostalgie, cu destul de multa curiozitate pentru ce va fi anul asta si ce fetze cunoscute voi mai intalni...Si cand a inceput, stateam destul de greu pe scaun, ca privitor (vorba lu' Piersic). As fi vrut sa fiu in fata si sa prezint si eu :(

Well, anul asta la proba de Advertising nivel slab, sub medie! I-am notat atent pe fiecare si... Sincer inteleg decizia juriului de a nu acorda niciun premiu anul acesta, ci doar mentiuni speciale (din cele 9 echipe care au prezentat, vreo 3-4 poate au reusit sa scoata capul putin; despre cea de a 10-a echipa participanta, Sir John O'Groat - care nu a mai apucat sa prezinte -motivele, controversele, greselile si neintelegerile legata de acest aspect, le gasiti aici)

Astfel, au fost mentionati:

Mentiune speciala pentru “Print” – Echipa Cu Bulina (Client - Internetcorp)
Mentiune speciala pentru “Insight” – Echipa GRUPUL DE INTERESE (Client - COSMOTE Romania)
Mentiune speciala pentru “Cea mai buna solutie sociala la o problema comerciala” – Echipa Ceai de Tei (Client - Coca Cola Romania)
Mentiune speciala pentru “FUN” – Echipa CVINTETE (Client - Ciuc)


Si pentru ca tot au avut aspirantii in publicitate de rezolvat un brief pentru calificare si anume atragerea tinerilor in armata, pe final o animatie marca Baginsky, cu muzica marca Fanfara Ciocarlia:


No comments: