Saturday 9 June 2007

S-a dat drumul la Urban Quest





Organizatia ORICUM pregateste pe 16 iunie un al doilea Urban Quest prin Bucuresti, situat din nou in perioada dintre cele doua razboaie mondiale. Intrecerea detectivistica printre stradutele ascunse ale orasului isi asteapta cutezatorii pe www.urbanquest.ro incepand cu 6 iunie.


Urban Quest este un joc de echipa, ii iei pe cei mai buni doi prieteni ai tai, te asiguri ca aveti ingredientele necesare: inteligenta, spirit de orientare, agilitate, niste cunostinte despre partea ascunsa a Bucurestiului in perioada interbelica, va legati bine sireturile si porniti la drum.


Urban Quest si-a propus inca de la prima editie sa ii convinga pe fanii jocurilor pe calculator sa-si incerce mintea si puterile intr-un joc care se intampla in realitate. Le ofera celor plictisiti de mersul la film sau la teresa weekend de weekend un motiv sa iasa din casa pentru un alt fel de distractie.


Editia a doua a Urban Quest vine cu o abordare si mai detectivista, dar la fel de antrenanta, cu probe mai dificile si cu secrete pana acum bine pastrate ale Bucurestiului interbelic. A doua editie a Urban Quest se va baza pe o poveste nou-nouta, cu locuri noi de aflat si obstacole la fel de proaspete.
*extras din comunicatul de presa
Urban Quest este un eveniment marca Oricum

No comments: