Tuesday 24 July 2007

Care este...


Dupa umila mea parere (si nu numai) ar fi Parfumul Anilor Celor Mai Frumosi

right?

Si daca nu i-as vedea pe oldies, but goldies alaturi de acest sublim text in fiecare zi... (unde mai pui ca e un panou fix in fata statiei de unde iau autobuzul!)


Poate nu le-a iesit la metrica...sau poate pur si simplu totul este foarte bine gandit, avand in minte un anumit target caruia i se adreseaza. Hmm... Asta sa fie?

3 comments:

Anonymous said...

Ok ar fi fost "Parfumul celor mai frumosi ani"

ank ignat said...

Si pe mine ma framanta de mult problema asta. adik, chiar toti au fost atttaaaat de analfabeti? adik ok, nu stii gramatica, dar ca vorbitor nativ nu iti suna aiurea?
am stat, am analizat problema.. si singura explicatie e urmatoarea: prima parte a textului se refera la dero- care a prins parfumul anilor- vechi that is, iar partea a doua e despre poza:)) cei mai frumosi- dan spataru, anda calugareanu... =))
si ar mai fi o varianta... ca ei(adik nenii de la agentie si cei de la marketing) au scris textul corect, dar in timp ce il trimiteau la tipografie, mailul a fost interceptat de un grup terorist din pakistan, alcatuit din fosti studenti in romania. si cum le-a sunat cam aiurea: Parfumul celor mai frumosi ani sau Parfumul anilor celor mai frumosi... au schimbat. si nimeni nu a mai putut face nimic:))

Razvi said...

a doua varianta e mai plauzibila :D