Friday 18 January 2008

Ce meserie ar fi avut Chuck Norris daca n-ar fi fost actor? *


Ar fi fost taietor de lemne undeva prin Utah, dar printr-un accident :( isi pierde un brat. Din acest motiv isi schimba numele in Chung Norris. Apoi, in linistea cabanei sale construita din materiale reciclabile, inventeaza ciunga, primul sortiment fiind evident cel cu gust de ace de pin.

Cu determinarea mostenita de la strabunicul sau panamez de origine olandeza, precum si in urma multor luni de meditatie si exercitii specifice, devine campion national la concursul de scuipat tutun. Dar nu se opreste aici.

Vrea sa arate tuturor ca oamenii cu handicap se pot descurca la fel de bine ca si cei sanatosi, face un pelerinaj in Scotia la mormantul lui Dolly – oaia clonata – si se pregateste cu cei mai experimentati ciobani scotieni, cei din clanul McArthur.

Astfel ca, intors in State, castiga cu usurinta cursa de calarit oi pe o distanta de 10 000 de schioape. (Imbatat de succes, rateaza ultima poarta la slalomul masinilor de tuns iarba, se raneste grav si este la un punct de a-si schimba numele in Chung Morris, dar asta este o doar o legenda...).


*una dintre temele date pentru primul test McCann Creative Mentorship
** fotografii preluate de pe
www.nypress.com (prima) si slacklalane.blogspot.com (a doua)

1 comment:

alexandrutunaru said...

n-ai amintit despre copilaria lui. nu-i nimic. iti povestesc eu: cand invatatoarea cerea o bucata de creta, colegii radeau de el si spuneau "sa v-o aduca chalk norris!" mai tarziu tot inspiratii sai colegi au devenit mai rautaciosi si au inceput sa-i aplice sistematic pumni si picioare pregatindu-l pentru filmele in care urma sa joace. zilele de spitalizare si operatiile estetice nu au reusit cine stie ce imbunatatiri si de atunci i s-a spus chukie norris. :D