Tuesday, 4 September 2007

Ba se poate!

În Franţa, ţara unde unul din trei produse antivirus cumpărate este BitDefender, soluţiile de securitate româneşti beneficiază şi anul acesta de review-uri excelente.

BitDefender se situează şi în acest an printre cele mai bine vândute produse de securitate din Franţa (pe segmentul retail), avand o cotă de peste 30% din această piaţă. Soluţiile româneşti sunt disponibile prin partenerul Editions Profil în peste 1500 de mari magazine din reţelele FNAC, Cora, Carrefour, Auchan etc.. Pe lângă cifrele de vânzări, BitDefender se situează în mod constant printre primii trei preferaţi de către presa franceză de specialitate.

În numărul din septembrie 2007, revista Micro Actuel, cea mai bună publicaţie de informatică şi multimedia, titlu decernat o dată la 5 ani de către SPMI (Syndicat de le Presse Magazine et d’Information), a realizat o analiză comparativă a soluţiilor de securitate existente pe piaţă. Acest test este efectuat de două ori pe an de către publicaţie. Criteriile care au stat la baza alcătuirii clasamentului şi care au servit la construirea notei finale şi respectiv la alegerea produsulului care oferă cel mai bun raport eficienţă/funcţionalitate, au fost: ergonomia, viteza de reacţie, spaţiul ocupat în memoria calculatorului.

Fiind prezentat ca un produs performant la un preţ avantajos, BitDefender Internet Security v10 a ocupat primul loc în acest top, fiind desemnat în acelaşi timp şi “Alegerea redacţiei”. Apreciat pentru raportul calitate /preţ, precum şi pentru interfaţa uşoară şi prietenoasă, analiza rapidă şi spaţiul mic pe care il ocupă pe disk, soluţia BitDefender Internet Security v10 a lăsat pe locurile 2, 3 şi 4 principalii săi concurenţi (Kaspersky , McAfee şi Norton).

articolul integral si sursa

No comments: