Saturday 22 September 2007

Noapte alba


Meşteşugarii italieni se vor plimba sâmbătă şi duminică pe străzile din centrul Bucureştiului. „Le Arti per Via”, un amalgam între un de grup folk, muzeu în mişcare şi teatru de stradă, aduce în Bucureşti 55 de meşteşugari italieni.

Aceştia îşi vor prezenta meseriile şi produsele, interacţionând cu publicul în acelaşi fel în care o făceau şi înaintaşii lor din oraşul natal al sculptorului Antonio Canova, Bassano del Grappa. Pe un traseu de aproape un kilometru, meşteşugarii bassanezi vor prezenta, felul în care se făcea comerţ pe vremuri, când meseriaşi de tot felul încercau să-i convingă pe trecători şi pe alţi târgoveţi de calitatea produselor lor.

O paradă cu păpuşi înalte de patru metri susţinută de trupa Saltimbanco Italiano şi un spectacol de lasere şi lumini proiectate pe un ecran de apă de pe râul Dâmboviţa se numără printre evenimentele ce vor avea loc sâmbătă seară între orele 18.00 şi 04.00.

Mai multe detalii si informatii despre "Noaptea alba" gasiti aici.

Pe langa aceaste manifestari va fi si muzica (Dj Andy, Dj Wanda, Proconsul, Zdob si zdub ) in perimetrul Piata Unirii -Piata Constitutie - raul Dambovita. Spectacolele incep pe 22 septembrie ora 18.00 si tin pana pe 23 septembrie ora 3 dimineata. In acelasi eveniment este integrat si Urban Art, un program de proiectii arhitecturale .

Intrarea la teatre este libera si veti putea vedea in limita locurilor disponibile. Veti putea vizita muzee si galerii tot gratuit. Lista acestora, programul din aceasta seara si mai multe informatii despre eveniment gasiti aici.


Ceea ce este foarte bine este faptul ca mijloacele de transport vor circula toata noaptea. (pana la ora 4,.30 la un interval de 25-30 de minute).Vor circula tramvaiele liniei 32 si liniei 55 + autobuzele liniei 104, 116, 117, 131, 300, 311, 313, 336, 368, 385.


Informatii preluate de pe: www.gandul.info si www.dordeduca.ro

No comments: