Tuesday 23 October 2007

Ierburi printre castele

* Castelul Bran este a doua cea mai scumpa proprietate din lume, cu o valoare estimata la 140 de milioane de dolari. Topul a fost alcatuit de celebra revista americana Forbes, pe primul loc situandu-se o proprietare din Beverly Hills, California (sper ca nu a ars intre timp, chiar nu ne dorim neaparat noi acest loc si nu vrem sa dam nastere la tot felul zvonuri, s-a inteles? mereu iesim pe locul 2 la topuri d-astea in care concuram cu americanii, dar repetam ca avioanele si focul nu reprezinta o solutie), estimata la 165 de milioane de dolari. Mai multe aflati aici. Si cine nu a vizitat castelul in clasa a patra, fuga cat mai e timp.
Nu nu nu! "Palatul" lui Becali intra in alta categorie, el rivalizand deja in lumea proprietarului sau cu celebrele Palais Royal - Musée du Louvre sau Buckingham Palace. Continua recordurile adunate de Anca.

*Compania Coca-Cola a transmis publicitatii ca a pus bazele unui centru de cercetare in Beijing, pentru a crea bauturi necarbogazoase folosind medicina traditionala chinezeasca. "Acesta este un pas important pentru a ne dezvolta linia de bauturi benefice pentru sanatatea consumatorilor. Colaborarea ne va ajuta, in cele din urma, sa facem cunoscute consumatorilor din intreaga lume beneficiile medicinii traditionale chinezesti", a spus cercetatorul-sef in cadrul Coca-Cola, Rhona Applebaum. Mai multe aici. Dupa aparitia noilor bauturi sanatoase, marca Coca-Cola, astept o reactie din partea KFC, care va scoate pe piata cele mai sanatoase meniuri din carne de pui hraniti in atmosfera calda si puritana a fermelor din Kentucky si a celor de la McDonald's, care desigur nu se vor lasa mai prejos si vor scoate noile Big Mac din cea mai frageda carne de vita, crescuta si taiata pe muzica de Mozart.




No comments: